Όταν επίορκοι βατραχάνθρωποι φασίστες κραυγάζουν παρελαύνοντας…

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει! Πάνω που νομίζουμε ότι τα έχουμε δει όλα με τα ντου στην Παλιά Βουλή και τον προπηλακισμό πολιτών, ήρθαν τα ακόμα χειρότερα. Κυκλοφόρησε ευρέως από χτες  η σοκαριστική είδηση,  καθώς και  το σχετικό ντροπιαστικό βίντεο που  τη συνοδεύει, για κάποιους ένστολους αρχανθρώπους λιμενικούς που στη διάρκεια της επίσιμης στρατιωτικής παρέλασης στην Αθήνα φώναζαν τα συνθήματα «Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ» και «Τους λένε «Σκοπιανούς», τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματ’ απ’ αυτούς».

«Αυτό και άλλα παρόμοια ανατριχιαστικά ακούστηκαν χθες στο κέντρο της Αθήνας, όχι από μέλη της Χρυσής Αυγής που διαδήλωναν, αλλά από βατραχανθρώπους των Ειδικών Δυνάμεων που παρήλαυναν στην Πανεπιστημίου και στην Αγίου Κωνσταντίνου στο πλαίσιο της επίσημης στρατιωτικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου», διαβάζουμε στην Ελευθεροτυπία http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=145379 Αν δεν είστε υπερτασικοί, πάρτε μια βαθιά ανάσα δείτε το βίντεο, όπου μετά τα άναρθα «ΟΟΟΟΥΚ», θα διαπιστώσετε του λόγου το ασφαλές: http://www.youtube.com/watch?v=hslGF-0KRqI&feature=player_embedded Υπάρχει ήδη και facebookiko γκρουπ αντίδρασης στο συγκεκριμένο συμβάν, που απευθύνεται στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη: http://www.facebook.com/group.php?gid=102780813095868&v=info

Ας αφήσουμε κατά μέρος τη μαχαλομαγκιά του πράγματος, αφού οι  βατραχάνθρωποι (καημένα βατραχια…) δεν είχαν τα κότσια να οργανώσουν το εφέ τους στην Αμαλίας, μπροστά στην εξέδρα των επισήμων, αλλά το έκαναν μετά, στη ζούλα, στη μισοάδεια Πανεπιστημίου, και ας εστιάσουμε στην ουσία του περιστατικού: Το ζήτημα είναι πως η ανήκουστη, φρικαλέα  αυτή πράξη δεν αποτελεί απλώς πρωτόγνωρο, ρατσιστικό κρούσμα, αλλά καταλύει κάθε κανόνα στρατιωτικής πειθαρχίας και συμμόρφωσης στους κανόνες μιας επίσημης παρέλασης και, πάνω απ’όλα, συνιστά πράξη ανυπακοής απέναντι σε νόμο του κράτους (και μάλιστα στη διάρκεια τελετουργικού εορτασμού με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία παρούσα, λίγα μέτρα μακριά). Και σε τελική ανάλυση, είναι μια πράξη δυνάμει εκτροπής του δημοκρατικού πολιτεύματος. Eν ολίγοις παραβιάσαν διαταγές , εκδήλωσαν πολιτικά φρονήματα και απειθαρχία προς τον όρκο τους που προστάζει ότι οφείλουν να σέβονται το Σύνταγμα και του νόμους του Κράτους.  Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτούς τους λεβέντες εμείς τους πληρώνουμε για τις υπηρεσίες τους και είναι φυσικό να απαιτούμε τη διερεύνηση της υπόθεσης και την τιμωρία των εμπλεκομένων. Το μίνιμουμ ζητούμενο, λοιπόν, είναι να χυθεί  σύντομα άπλετο φως στην εμετική αυτή ιστορία. Η πολιτική καταδίκη και η επιβολή ποινών είναι επιβεβλημένη. Θα πρέπει κατ’ελάχιστον:

  • Να γίνει ΕΔΕ
  • Να μάθουμε το όνομα του τάγματος αυτού και (κυρίως) λεβέντη διοικητή που οργάνωσε το ειδεχθές ηχητικό εφέ
  • Να μάθουμε επίσης το όνομα του αρμόδιου για τη χτεσινή παρέλαση στρατιωτικού
  • Να λογοδοτήσει ο αρμόδιος επικεφαλής του λιμενικού, υπό την ηγεσία του οποίου βρίσκεται και το συγκεκριμένο τάγμα
  • Το στρατοδικείο να επιληφθεί των περεταίρω και το λιμενικό να αποβάλει από τις τάξεις του αυτά τα φασιστοειδή, ώστε να πληρώσουν όλοι οι ψευτόμαγκες τις συνέπειες της επίορκης, επικίνδυνης ρατσιστικής πράξης τους.

Ή συνοπτικότερα, όπως σοφά έγραψε κι ένας καλός φίλος στο update του: «είναι πολύ σοβαρό και πολύ απλό: τιμωρείς σύμφωνα με τον ΣΚ όλους όσους εμπλέκονται στη παρέλαση, πάρα πολύ απλό, οι ΕΔ έχουν ιεραρχία και δεν θέλει καθόλου δουλειά, η ευθύνη είναι αντικειμενική/εξ άλλου είναι επίορκοι πλέον».

31 Σχόλια

  1. Το ΕΠΣΕ έκανε ήδη μηνυτηρια αναφορα στους Εισαγγελείς Αρείου Πάγου, Εφετών Αθηνών και Πρωτοδικών Αθηνών

  2. Αξιοι οι ΟΥΚ!!!!

  3. oink, oink, mana mou!

  4. Sthn Albania Lene xxiroteraGia emas na ksecaaoume thn shmaia pou mas kapsane sto olumpiako stadio h Ola ta alla re Gia oukades milate ksipniate auth tha polemisoun Gia emas h Albanh tha thn kanoune

  5. Μάθε να γράφεις (ή έστω να μιλάς) πρώτα, γραφικέ Ελληνάρα.
    Άντε γεια!

  6. Σε διαθεσιμότητα ο επικεφαλής της διμοιρίας:
    http://www.ana-mpa.gr/anaweb/user/showprel?service=3&maindoc=8560021

  7. Ο καθένας έχει τις απόψεις του.Ο στρατός και πολύ περισσότερο οι ειδικές δυνάμεις έχουν την δική τους «λογική».Όσοι έχουν πάει το ξέρουν.Αυτοί που τον υπηρετούν (και υπηρετούν όλους εμάς που τους αποκαλούμε φασίστες, λεβέντες ή οτιδήποτε άλλο) πιστεύουν σε αυτό που κάνουν και όταν χρειαστεί θα είναι παρόντες.Οι «κορώνες» περί εκτροπής του πολιτεύματος κλπ. είναι τουλάχιστον υπερβολικές ενώ θα ήθελα να δω κάποιο ανάλογο σχόλιο όταν καίγεται η ελληνική σημαία ή καταστρέφονται περιουσίες.

  8. Πολυπολιτισμικοί, ανιστόριτοι «προοδευτικοί» είμαι σίγουρος ότι δεν έχετε ίδέα την Ιστορία των ΟΥΚ και πόσο έχουν βοηθήσει να μπορείτε να γράφετε εσείς από
    τα γραφιάκια σας να τους δώξουν…Να διώξουν αυτούς
    και όχι την σαπίλα & την νομεκλατούρα των Αθηνών που
    στέλνει το λαό στην ανέχεια,την φτώχια και (σαν αποτέλεσμα) την εγκληματικότητα…Συνεχίστε όσο πιο δυνατά μπορείτε τώρα γιατί εάν σε λίγο καιρό δεν έχετε μπεί και εσείς σε αυτήν την σαπίλα δεν θα έχετε βήμα να υπερασπίζεται τους Αλβανούς , Σκοπιανούς , Τούρκους (όχι Μωαμεθανούς)…Και επί τη ευκαιρεία -αν διαβάζεται ακόμη- μαζέψτε τον Γεωργάκη ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!Την μιά με
    τα «πιστόλια» που τον δουλεύε όλος ο πλανήτης (Δύση &
    Ανατολή) και τώρα που έγινα ξαφνικά ΑΥΣΤΗΡΟΣ χαχα
    προς τους κερδοσκόπους λες και κέρδισε τίποτα για την Χώρα (μόνο οι τραπεζίτες & οι κερδοσκόποι τρίβουν τα χέρια τους που θα «ρουφάνε» όλες τις θυσίες μας χωρίς να έχουμε πλέον ΚΑΜΙΑ εναλακτική λύση εκτός του Δ.Ν.Τ.) Αν είναι δυνατόν να πανυγιρίζουν
    !!!(Αλλα αφού είναι για τα πανυγήρια ..!)

  9. «να υπερασπίζεται, τη ευκαιρεία, αν διαβάζεται, πανυγιρίζουν, πανυγήρια»

    Μήπως όμως προηγουμένως πρέπει να στρώσετε τον πισινό σας να μάθετε λίγα ελληνηκούλια;
    Υπάρχουν ειδικά μαθήματα για συμπολίτες μας μετανάστες. Μπορεί να γίνετε κι εσεις δεκτοί. Θα ήταν μια ευκαιρία να εκπολιτισθείτε κιόλας.

  10. φαντασου τι αλλο ΔΕΝ φαινεται…

  11. Μου διέφυγε και το… εκπληκτικό «ανιστόριτοι». Αυτό κι αν είναι θράσος.
    Στις σπηλιές σας γρήγορα. Ένα δύο, ένα δυο…

  12. Θάκη, ως πολυπολιτισμικοί προοδευτικοί σου προσφέρουμε αν θες μαθήματα γλώσσας και ορθογραφίας
    Ανώνυμε, οι συγκεκριμένες ειδεχθείς φασιστικές κορώνες δεν βγήκαν εντός ενός στρατοπέδου ή στο πλαίσιο σκληρής εκπαίδευσης (που και πάλι φριχτές θα ήταν), αλλά στη διάρκεια επίσημης στρατιωτικής παρέλασης, ενώπιον της ηγεσίας του τόπου και μπροστά σε μικρά παιδιά. Αν φώναζαν π.χ «Π… γιοι Ολυμπιακοί» δεν θα είχαν συνέπειες; Πολύ περισσότερο τώρα που τοποθετήθηκαν με τρόπο ζωώδη και πάνω σε ένα πρόσφατο πολιτικό ζήτημα. Όσο για την καταδίκη της βίας, προφανώς δεν έχεις διαβάσει άλλα κείμενα εδώ πέρα, αλλά και πάλι δεν είναι συγκρίσιμα τα μεγέθη.
    Σε κάθε περίπτωση, νομίζω πως ματαιοπονείτε σηκώνοντας τα φιλοπόλεμα, εθνικιστικά σας φλάμπουρα εδώ πέρα.

  13. Κάτσε εσύ και μελέτα την ιστορία των ΟΥ(Γ)Κ. Αν κλέψεις λίγο χρόνο από τη βαριά μελέτη, διάβασε και για την συνεισφορά Αλβανικών φύλων στην επανάσταση του ΄21.

    Εσύ είσαι για τα πανηγύρια (δες πως γράφεται)

  14. Nτρέπομαι και μόνο που κάποιοι συμπολίτες μου υποστηρίζουν τέτοιες ρατσιστικές ιδέες και δεν το καταλαβαίνουν κιόλας. Νομίζουν πως προσφέρουν και έργο. Έλεος!

  15. Συμμεριζόμαστε απόλυτα την άποψή σου, Σοφία, καλωσορίζοντας την (εκτός αν πρόκειται για συνωνυμία) εξαιρετική μεταφράστρια του Ζαντίγκ και όχι μόνο.

  16. Ποιοί είναι δημοκράτες και ποιοι ανέχονται μια διαφορετική άποψη φαίνεται από τα σχόλια σας αγαπητοί.Το μόνο ευχάριστο είναι ότι απόψεις σαν τις δικές σας αποτελούν μειοψηφία.Καλή συνέχεια στο «blog» σας.

  17. Πήγαινε λοιπόν να μοιραστείς, ανώνυμε, τα ιδανικά σου, σε χώρους που εμπνέονται από άναρθρες κραυγές (ΟΟΟΟΥΚ), φαντασιώνονται στολές από δέρμα Αλβανών και ιδεάζονται πνιγμούς στο αίμα. Στο καλό και να μη μας γράφεις!

  18. Τι να λες και τι να γράφεις…

  19. Αγαπητοί φίλοι για να διαφωτίσω τη αντιγνωμία σας παραθέτω απόσπασμα από τον γνωστό θούριο του Ρήγα Φερραίου:
    Σ΄ Ἀνατολὴ καὶ Δύσι, καὶ Νότον καὶ Βοριά,
    Γιὰ τὴν Πατρίδα ὅλοι, νάχωμεν μία καρδιά.
    Στὴν πίστιν τοῦ καθ΄ ἕνας, ἐλεύθερος νὰ ζῆ,
    Στὴν δόξαν τοῦ πολέμου, νὰ τρέξωμεν μαζύ.
    Βουλγάροι, κι΄ Ἀρβανῆτες, Ἀρμένοι καὶ Ρωμιοί,
    Ἀράπιδες, καὶ ἄσπροι, μὲ μία κοινὴ ὁρμή.
    Γιὰ τὴν ἐλευθερίαν, νὰ ζώσωμεν σπαθί,
    Πῶς εἶμασθ΄ ἀντρειωμένοι, παντοῦ νὰ ξακουσθῇ.

    Εκτός και αν οι ΟΥΚ θεωρούν το Ρήγα μη πατριώτη…

  20. αγαπητέ φελέκι,
    πολλά έγραψες με ορθή αγανάκτηση για τα συγκεκριμένα ένστολα θηλαστικά.

    πίστεψέ με, η ειρωνεία, ο σαρκασμός και η περιφρόνηση είναι τα μόνα που ενοχλούν το είδος τους.

  21. και μέσα σ’όλα, κάθε χρόνο ακούμε σαν από κασέτα την ίδια πάντα ατάκα στα δελτία ειδήσεων όταν παίζουν το ρεπορτάζ της παρέλασης: «Την παράσταση έκλεψαν τα σώματα των ειδικών δυνάμεων που παρήλασαν σε άψογους σχηματισμούς…»… Btw, το βράδυ το mega ξεπέταξε την είδηση σε 1 λεπτό…

  22. Πριν από ένα περίπου χρόνο κάηκε όλη η Αθήνα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη «δολοφονία» ενός παιδιού.Κάηκαν μαγαζιά και αυτοκίνητα ανθρώπων που διαφωνούσαν με τη συγκεκριμμένη πράξη.Όλη η προοδευτική κοινωνία μας, έδωσε άσυλο στα «αγανακτισμένα» παιδιά που κατέστρεψαν τα πάντα.
    Πριν χρόνια αυτοί που μας κυβερνούν έφαγαν τα λεφτά του κόσμου στο ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ.Μετά στα ΟΜΟΛΟΓΑ.Μετά στο ΒΑΤΟΠΕΔΙ,στη SIEMENS,στη DAIMLER και το μόνο που κάνουν είναι να αναλαμβάνουν την πολιτική ευθύνη.Κι εμείς οι έξυπνοι διαβασμένοι ψευτοκουλτουριάριδες τους ψηφίζουμε αντί να τους γιαουρτώνουμε.Όλοι αυτοί μας θεωρούν γουρούνια και μας χύνουν το αίμα ή μάλλον μας πίνουν το αίμα για να ζήσουν.Δεν γίνεται το 40% να κυβερνάει το 60%.
    Ξυπνήστε κι αφήστε τους Βατραχανθρώπους.Αυτοί και την επόμενη Λαθρεμπόρους Αλβανούς και Τούρκους θα συνεχίζουν να κυνηγάνε για 1200 ευρώ.Μια μαλ….α είπαν.
    Ο εχθρός της κοινωνίας είναι αυτός που δεν βλέπεις.
    Που στο όνομα της Ελευθερίας μας έχουν σκλαβωμένους.
    Δημοσιογράφοι,Πολιτικοί,Επιχειρηματίες και Ψευτοπροοδευτικοί Διανοούμενοι παίζουν τάβλι στη πλάτη μας.Όλα για την κονόμα,το χρήμα.Οι Ιούδες του Λαού. Οι προδότες της κοινωνίας μας.Μας βάζουν και βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας.ΞΥΝΗΣΤΕ!!!!

  23. Επίσης ποιός είπε ότι οι αγράμματοι, οι ανορθόγραφοι και όλοι τέλος πάντων δεν έχουν δικαίωμα να έχουν άποψη.Όταν θέλουμε να αντικρούσουμε απόψεις ή επιχειρήματα δεν αφορίζουμε.
    Το επιχείρημα καταρρίπτεται με επιχείρημα.Η άποψη με άποψη.
    Το μυαλό μας το κατευθύνουν ορισμένοι.Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.Τα παιχνίδια που παίζονται είναι μεγάλα.
    Όσον αφορά τους βατραχανθρώπους θύματα κάποιων που ήθελαν να δημιουργήσουν πρόβλημα.Κι εμείς μέσα στο κόλπο.
    Οι Βατραχάνθρωποι του Λιμενικού είναι το μεγάλο πρόβλημμα των Λαθρεμπόρων της θάλασσας,Τούρκων και Αλβανών.
    Ευκαιρία να τους παροπλίσουμε.
    Τα λαμόγια θα μπορούν να αλονίζουν μέσα έξω.
    Όσο για τους αλλοδαπούς χοντρά τα συμφέροντα.Σκεφτήτε κορόιδα, πόσοι βγάζουνε χρήμα απο αυτή την ιστορία.
    Οι επιχειρηματίες που θέλουν εργάτες τσάμπα.
    Οι δικηγόροι λαμόγια που καπηλεύονται τον πόνο τους.
    Πως βγαίνουν τα πλαστά χαρτιά;
    Kαι φυσικά οι ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ για να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε.Αν ήθελαν θα είχαν λύσει το πρόβλημα.
    Όχι να μας κάνουν ρατσιστές.
    ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ δεν ήμαστε μόνο με τους Μετανάστες.Ήμαστε όταν θεωρούμε του εαυτούς μας πιο έξυπνους πιο μορφωμένους πιο καλούς απο κάποιους άλλους.
    Στις ανωτέρω αντιπαραθέσεις διέκρινα αρκετό ρατσισμό.
    Μας μάθανε να διαχωρίζουμε την κοινωνία μας σε τάξεις.
    Πλούσιοι-Φτωχοί.Μορφωμένο-Αμόρφωτοι.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ.ΜΑΣ ΠΗΡΑΞΑΝ ΟΙ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!!

  24. sta opla kai EPANASTASI TORA! se dio xronia den tha iparxi ellada tosi osi tin kseroume. afto vevaia mpari na apoteli kai diorthotiki kinisi theou thelontos ama analogistume pu mas eftasan ola afta ta paramithia peri ellinikou genous ktl. an thelete na sothi to omologoumenos ektroma pou ftiaksan kapioi plousioi «palinostountes» vasismeni stin proigoumeni xilietia (op na kai kati pou exoume koino me tous OVREUS !!) kai molis prin apo kontevoume 100 xronia…….TOTE DRASTE KARABANADES PRIN NA ENA ARGA

  25. αυτοι που λετε φασιστες,αυτους που χαρακτηριζεται επιορκους, ειναι αυτοι που θα δωσουν την ζωη τους για την πατριδα μας (για εμας ολους πατριδα ειναι η ΕΛΛΑΔΑ και η ΚΥΠΡΟΣ)
    Σε αντιθεση με σας γιατι φαινεται οτι τα συνθηματα που σας πειραξαν. πειραξαν την πατριδα σας? την αλβανια? τα σκοπια σας? αυ΅τους που λενε οτι ειναι μακεδονές?Ειστε τοσο προοδευτικοι που σας παιραζει ενα συνθημα που ειπαν ανθροποι με ιδανικα περισσοτερα απο σας .?ανθροποι που ουτε στα ονειρα σας δεν θα φτασεται . αυτοι ειναι οι Ο.Υ.Κ κυριοι .και αφηστε του ησηχους. προδοτεσ προοδευτικοι αλβανοι και σκποπιανοι

  26. Fasistes mpeite stis trypes sas!

  27. Πόσο θλιβεροί είναι οι ελληναράδες, με τις ανορθογραφίες τους και το IQ πιθήκου, για τα οποία δεν έχουν καν συνείδηση. Φρίκη, σαν την χυδαία ιδεολογία τους.

  28. Χα χα χα!
    Βλέπω όλα αυτά τα σχόλια που βγάζει ο καθένας από τα εσώψυχά του και κλαίω.
    Κλαίω γιατί είμαι ίσως ένας από αυτούς που ονομάζεται Ελληνάρες.
    Και κλαίω γιατί βλέπω την ιστορία στο σήμερα.
    Βλέπω όλους αυτούς τους δοσίλογους που είχε η κατοχή και δίνανε στεγνά τους Ελληνάρες της εποχής.
    Δεν με πειράζει να με χαρακτηρίζουν έτσι.Αν είναι το σωστό τότε αυτό θα είμαι μάλλον.
    Κλαίω επίσης γιατί βλέπω μορφωμένους άνθρωπες να κάνουν σχόλια για την ορθογραφία των άλλων.Αν αυτό είναι το πρόβλημα τότε εντάξει,πάω πάσο.
    Γελάω όμως που ευτηχώς τα στελέχη του στρατού έχουν υψηλό επίπεδο και ηθικό.
    Και λέω επίπεδο γιατί δεν το φώναξαν μπροστά στους επίσημους και σεβάστηκαν τα δημοκρατικά δεδομένα της Ελλαδάρας.
    Α! να ρωτήσω επίσης αν σας ενοχλεί και το τραγούδι που λένε πως θα πάρουμε ξανά την Αγιά Σοφιά.
    Και αν σας ενοχλεί,τα παράπονά σας στους πρώην κατοίκους της Ίμβρου και Τενέδου.

    Με εκτίμηση

Σχολιάστε