Ένα μεγάλο «ευχαριστώ»!

Μετά τη σημερινή εκδήλωση «Ροζ Κάρτα» νιώθουμε πραγματικά την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που αφιερώσατε το κυριακάτικο πρωινό σας και κάνατε τον κόπο να παρευρεθείτε. Θα θέλαμε ακόμα να ευχαριστήσουμε το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού και τη Σχεδία που μάς έδωσαν την ευκαιρία να συμμετέχουμε ενεργά στη συνάντηση, να ανταλλάξουμε απόψεις, να γνωρίσουμε ενδιαφέροντες ανθρώπους. Πάνω όμως, απ’ όλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα ίδια τα παιδιά του Ξενώνα που μάς υπενθυμίζουν ότι η ζωή με αξιοπρέπεια δε θεωρείται για όλους κεκτημένο δικαίωμα αλλά η θέληση, η αισιοδοξία και η συλλογική δουλειά μπορούν να αποφέρουν καταπληκτικά αποτελέσματα.

Δανειζόμαστε μια φράση από το Δίκτυο: » Με μια Ροζ Κάρτα γνωριστήκαμε, συζητήσαμε, υποστηρίζουμε τον Ξενώνα Ανηλίκων! Όλοι Μαζί Μπορούμε Περισσότερα!!!» και αυτό ακριβώς προσπαθούμε σε τούτο εδώ το ιστολόγιο.

«Θέλουμε να μιλήσουμε με περισσότερους απ’ όσους αναλογούν σε μια παρέα» γράφαμε πριν από δέκα μήνες περίπου στην ταυτότητα του Feleki. Είμαστε από τα τυχερά ίσως, άτομα που καταφέραμε πραγματικά να ξεφύγουμε από τα στενά όρια μια παρέας, να αποκτήσουμε νέους φίλους, να συμμετέχουμε σε κοινές δράσεις. Μεγάλη ώθηση μάς έδωσε το φεϊσμπουκικό γρουπ Έλληνας γίνεσαι, δεν γεννιέσαι που απρόσμενα μέσα σε μια εβδομάδα είχε 5.000 φίλους. Τότε πραγματικά συνειδητοποιήσαμε ότι δεν είμασταν μόνοι μας. Και η διαδικτυακή δικτύωση έφερε τις συναντήσεις, τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις, τη δράση.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από τους τρεις μας  σε όλους!

Advertisements

2 Σχόλια

  1. Μπραβο σας,μπράβο στους εμπνευστές ενός διαφορετικού αυριο. Μπράβο στους ανθρώπους που βρίσκονται -αθέατοι ενίοτε – στη πρώτη γραμμή φορέων που τολμούν να μάχονται μια κατεστημένη τάξη πραγμάτων για να δημιουργήσουν νέα δεδομένα, νέα οράματα, νέες ματιές πιο τολμηρές αλλά και πιο ανθρώπινες.

  2. Μπράβο!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: