Καινούριο φρούτο το κόμμα του Καπλάνι: Χυδαία στοχοποίηση από βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ.!

Το λαμπρό στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ.  Α. Χρυσανθακόπουλος -θα τον θυμάστε από την υπόθεση με τα φρουτάκια- έδωσε στη Βουλή μαθήματα πατριωτικής συνωμοσιολογίας και χωρίς αιδώ δε δίστασε να επιδοθεί σε ασύστολα ψέμματα:

» […]Και πολύ καλά ο κ. Γκασμέτ Καπλάνι, ο αρχηγός του ενός κόμματος των Αλβανών, γιατί το άλλο ανήκει στον κ. Τσενάϊ, που εκπαιδεύονται και οι δύο από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής σαν οι επικεφαλής των αλβανικών κομμάτων στη χώρα, με απόλυτη σαφήνεια λέει στον τίτλο του site του, στο διαδίκτυο: «Δίκαιο εδάφους και όχι αίματος». Είδατε, λοιπόν, πώς γίνεται το αμερικάνικο πρότυπο του πολιτισμού της εξόντωσης των ντόπιων, των ιθαγενών πληθυσμών; […]».

Ώστε λοιπόν, ο Καπλάνι και ο Τσενάϊ -πράκτορες των Αμερικανών- προσπαθούν να μας εξοντώσουν! Ούτε στα καφενεία δεν ακούγονται αυτά. Έλεος! Ακολουθεί ο λόγος του mr Φρουτάκια:

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Αθανάσιος Λεβέντης): Σας ευχαριστώ πολύ.
Το λόγο έχει ο κ. Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος για επτά λεπτά.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, πράγματι αυτό το νομοσχέδιο είναι ένα εθνοκτόνο νομοσχέδιο. Πολλοί ιδεολογικά θεωρούν το έθνος ξεπερασμένη έννοια. Περηφανεύονται γι’ αυτό και αναγνωρίζουν μόνο τις ιδιότητες του πολίτη, ενός αόριστου κράτους, του οποίου η υπόσταση σαφώς είναι κυριαρχία επί εδάφους.
Ακούστε, λοιπόν, κύριε κοινοβουλευτικέ εκπρόσωπε, αυτό το προοδευτικό ζήτημα. Το δίκαιο του εδάφους, το οποίο εισηγείται το ΠΑ.ΣΟ.Κ., είναι το δίκαιο του ιμπεριαλισμού, των αποικιοκρατών, των εκάστοτε κατακτητών, των εισβολέων, των καταπατητών, των εποίκων, των αποίκων και όλων των εισβολέων. Γι’ αυτό αν εφαρμόζετο στα κατεχόμενα, θα είχαμε διακόσιους πενήντα χιλιάδες Τούρκους με κυπριακή ιθαγένεια παρακαλώ. Ευτυχώς ο ΟΗΕ προβλέπει επί του συγκεκριμένου ότι πρόκειται για έγκλημα πολέμου.
(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του ΛΑ.Ο.Σ.

Όσον αφορά την Ελλάδα, όμως, έχουμε έναν ακήρυχτο πόλεμο. Έχουμε την εφαρμογή των αρχών, του κ. Σόρος, της ανοιχτής κοινωνίας. Ανοιχτή κοινωνία, κυρία Υπουργέ, ανοιχτά σύνορα, κατάργηση μονομερώς από όλη την ανθρωπότητα από την Ελλάδα των συνόρων, εφαρμόζεται για να εισρεύσουν, να συσσωρευτούν οι λαθρομετανάστες, να εγγραφούν και να πολιτογραφηθούν και να μετονομαστούν σε μειονότητες. Αδίκως το State Department στέλνει τους πρέσβεις, τους προξένους του να αναζητήσουν ανύπαρκτες μειονότητες μέσα στην Ελλάδα. Τώρα θα τους στέλνει να καταγράφουν τις υπαρκτές μειονότητες, που με το νομοσχέδιο εσείς εν συνόλω κατασκευάζετε στη χώρα.
(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του ΛΑ.Ο.Σ.)

Και πολύ καλά ο κ. Γκασμέτ Καπλάνι, ο αρχηγός του ενός κόμματος των Αλβανών, γιατί το άλλο ανήκει στον κ. Τσενάϊ, που εκπαιδεύονται και οι δύο από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής σαν οι επικεφαλής των αλβανικών κομμάτων στη χώρα, με απόλυτη σαφήνεια λέει στον τίτλο του site του, στο διαδίκτυο: «Δίκαιο εδάφους και όχι αίματος». Είδατε, λοιπόν, πώς γίνεται το αμερικάνικο πρότυπο του πολιτισμού της εξόντωσης των ντόπιων, των ιθαγενών πληθυσμών; Αποτελεί προοδευτική γραφίδα ενός πάλαι ποτέ μεταλλαγμένου σοσιαλιστικού κόμματος και η ουρά του, ο ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθεί, του πάλαι ποτέ κόμματος Ελλάδος εσωτερικού, με ελληνική σημαία, όταν δεν την καίει πλέον.

Είμαστε, λοιπόν, μπροστά στα εξής δεδομένα. Ο κ. Ραγκούσης αναχώρησε. Η κυρία Υπουργός που τον αντικαθιστά σαφώς πρέπει να γνωρίζει τη θέση της Κυβέρνησης. Ο κ. Ραγκούσης στις 11 Σεπτεμβρίου 2007 υπεραμύνεται του βιβλίου της ιστορίας, το οποίο δεν κυκλοφορούσε, γιατί δεν είχε το θάρρος να το τυπώσει, λέει, τότε ο Καραμανλής. Και στις 25-9-2007, μετά τις εκλογές, όταν από το φόβο του λαού και του ΛΑ.Ο.Σ. αποσύρθηκε το βιβλίο, λέει ο κ. Ραγκούσης: «Είσαστε όμηροι της πολιτικής του ΛΑ.Ο.Σ. και δεν αφήνετε να κυκλοφορήσει αυτό το βιβλίο». Γι’ αυτό αποκαταστάθηκε η κ. Δραγώνα, γι’ αυτό και ο κ. Αλεβιζάτος είναι ο συντάκτης του νομοσχεδίου, γι’ αυτό και το πνεύμα Βερεμή, Αλεβιζάτου, Δραγώνα, Διαμαντοπούλου και όλων των λοιπών, είναι το πνεύμα του πολυπολιτισμού με το αμερικάνικο βαβυλωνιακό πρότυπο, όπου εδώ έχουμε το εξής ζήτημα: Θα αποσυρθεί από την εισηγητική έκθεση η υβριστική διατύπωση ενάντια στον ελληνισμό της Μικράς Ασίας; Απαντήστε, κυρία Υπουργέ. Ναι ή όχι; Δεν θα απαντήσετε, γιατί μου απάντησε ο κ. Πανάρετος για σας όταν μου είπε σε αυτήν την Αίθουσα ότι οι Αλβανοί μαθητές στην Ελλάδα είναι μειονότητα. Είναι στα Πρακτικά της Βουλής και όλοι το ξέρουν. Αλλά βέβαια τα μέσα ενημέρωσης αποσιωπούν οτιδήποτε έχει να κάνει με θέσεις εκτός γραμμής. Γιατί εμείς είμαστε η διακατεχόμενη Ελλάς. Δεν είμαστε η κυρίαρχη Ελλάδα, η οποία ανήκει στους Έλληνες. Ντρέπεστε να πείτε ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Η Ελλάδα ανήκει στους αποίκους της, στους μετανάστες της, διότι αυτό είναι προοδευτικό κατά το αμερικανικό πρότυπο, κύριε Διαμαντίδη. Προοδευτικότατο. Το δίκαιο του εισβολέα να εγγράφεται ως δίκαιο κυριαρχίας.

Αυτή, λοιπόν, η θέση του μεταλλαγμένου ΠΑΣΟΚ, που αν δεν υπήρχαν οι σύντροφοι από το Βορρά που σας επαναφέρουν στην τάξη, που σας υπενθυμίζουν το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ, που σας υπενθυμίζουν την υπερηφάνεια για κάποιες αρχές και αξίες, δεν θα ήσασταν σήμερα εσείς, οι οποίοι το 2004 είχατε σημαία σας τον πολυπολιτισμό για εκλογικό αγώνα, αλλά τώρα δεν το σηκώσατε ψηλά, γιατί ερμηνεύτηκε στην κοινωνία ότι ο πολυπολιτισμός είναι τα διάφορα γκέτο και η Βαβυλωνία. Και βέβαια το αμερικανικό παιγνίδι παίζει πολύ καλά. Εφαρμόζετε τις αμερικανικές εντολές. Σας συγχαίρουμε γι’ αυτό. Θα έλεγε κανείς ότι το διαβατήριο αμοιβής από τον αμερικανικό παράγοντα το έχετε.

Advertisements

7 Σχόλια

 1. Αμάν, δεν είπε τίποτα για εμένα; :)
  Δεν είπε για το κόμμα μου; :P
  Καλά, θα πάω στο κόμμα του Γκάζι ή του Οδυσσέα.
  Μα καλά, οι φίλοι του λένε ότι θα κάνουν μαζί κόμμα, τώρα θα κάνουν χώρια;
  Αυτός, δεν ήταν κάποτε στο ΠΑΣΟΚ;

 2. Ναι, Νίκο στο ΠΑΣΟΚ και εκδιώχθηκε επί Σημίτη.

 3. Γνωστός ψεύτης.

 4. Απλώς χυδαία φθονερά και κομπλεξικά υποκείμενα. Το μόνο που θα θυμόμαστε απ᾽ αυτούς στο μέλλον θα είναι το δηλητήριο του φιδιού που παρα λίγο να σπάσει το τσόφλι του και να βγει από τ᾽αυγό του. Ευτυχώς δεν το κατάφερε. Ξαναγυρίστε τώρα στις τρύπες σας. Ντρεπόμαστε που είμαστε συμπατριώτες σας. Απέλαση τώρα στο φασισμό.

 5. … βρε παιδιά τα άτομα έχουν τρελαθεί τελείως … αυτό το ΛΑΟΣ(*) θα πρέπει σύσσωμο να πάει για ψυχανάλυση … λόγω όμως της Δημοκρατίας (sic) που έχουμε, είμαστε υποχρεωμένοι να τους ανεχόμαστε και μάλιστα ως πολιτικά πρόσωπα (!) … έλεος …

  (*) που ο πνευματικός του πατέρας (και όχι μόνον) είναι φυσικά κάποιος Μήτσος Τάκης από την Κρήτη

 6. Ποιο ειναι το site του Καπλανι (να το βαλω στη λιστα ιστολογιων μου
  τον Ν. Ago τον εχω ;)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: