Αέρααααα (να πάρουμε τα άκρα).

Στα ψιλά πέρασε η είδηση ότι το «κόμμα του μεσαίου χώρου» ενέταξε στα ψηφοδέλτιά του (και συγκεκριμένα της Β΄Αθήνας) τον αγλαό υπερπατριώτη (και βασιλόφρονα βεβαίως βεβαίως) σμήναρχο Βρακά, ο οποίος ακόμα και στο ΛΑΟΣ να είχε προσχωρήσει θα προκαλούσε έκπληξη. Αν δεν θυμάστε ποιος είναι ο εν λόγω κύριος, μια μικρή αναδρομή:

Ήταν Αύγουστος του ’94 όταν ο ατρόμητος Έλλην αετός των αιθέρων εισέβαλε στον εναέριο χώρο της Αλβανίας με ψεκαστικό αεροσκάφος πετώντας «πατριωτικές» προκηρύξεις και προκαλώντας μείζον διπλωματικό επεισόδιο (απλώς φανταστείτε τι θα γινόταν και θα έλεγαν τα εγχώρια media αν συνέβαινε το ίδιο συμβάν με πρωταγωνιστή αλβανό ή τούρκο στρατιωτικό. Για να επιβραβεύσει τον υπέροχο αυτό Έλληνα το κόμμα που ο αρχηγός του ορκίζεται πως «δεν συνεργάζεται με τα άκρα» του έδωσε την ευκαιρία να εισέλθει στο κοινοβούλιο για να συμμετάσχει σε διαγωνισμό εθνικιστικών παραληρημάτων μαζί με τον Βορίδη, τον Πλεύρη και τ’άλλα παιδιά.

Περισσότερες πληροφορίες για την αγαστή δράση του μεγάλου αυτού έλληνα στο http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=19/09/2009&s=ios-savvatoy.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: