Ανακλήθηκαν οι απολύσεις Ρουμπάνη-Στάθη

Ανακάλεσε τελικά, η κ. Μάνια Τεγοπούλου τις απολύσεις των Ρουμπάνη-Στάθη ύστερα από την κατακραυγή που προκάλεσε η απόφασή της. Να θυμίσω ότι η κ. Τεγοπούλου τους έστειλε σπίτι τους όταν πληροφορήθηκε ότι θα ήταν υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ. Τι ειρωνεία! Μια εφημερίδα, σήμα κατατεθέν για τους απανταχού αριστερούς να χρησιμοποιεί τακτικές που μόνο στο «απεχθές» και «στυγνό» κεφάλαιο ταιριάζουν.

Από χτες κυκλοφορούν σε αριστερά μπλογκς αγανακτισμένα κείμενα που παροτρύνουν τους αναγνώστες να μην αγοράζουν την Ελευθεροτυπία μέχρι ανάκλησης των απολύσεων. Η κ. Τεγοπούλου τελικά, οπισθοχώρησε καθώς θα έχανε ένα μεγάλο κομμάτι του αναγνωστικού της κοινού. Οπότε υποθέτω ότι τώρα οι αγνακτισμένοι αναγνώστες θα συνεχίσουν να την αγοράζουν.

Ποιο είναι τελικά το συμπέρασμα από την απαράδεκτη απόφαση της κ. Τεγοπούλου; Η αδέσμευτη, ανεξάρτητη Ελευθεροτυπία φαίνεται ότι έχει ανάγκη το συγκεκριμένο πολιτικό χώρο με ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Απλά το επισημαίνω γιατί έχω βαρεθεί ν’ ακούω την υποκριτική κριτική για τις κατευθυνόμενες «φυλλάδες» Βήμα και Καθημερινή.

Β.Λ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: