Για το ΕΙΕ και πάλι

Το δραματικό σίριαλ του πολύπαθου ΕΙΕ θα έχει δυστυχώς, απ’ ό, τι φαίνεται, πολλά επεισόδια. Αύριο περισσότερες λεπτομέρειες. Για την ώρα αντιγράφουμε από τον ιστότοπό του:

1. Σύλλογος Προσωπικού Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  

Την Δευτέρα 22/6/09, στις 11:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών κοινή συνάντηση της Ένωσης Ελλήνων Ερευνητών (ΕΕΕ) της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Ερευνητικών Κέντρων – Ιδρυμάτων ( Π.Ο.Ε.Ε.Κ.- Ι.) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων  σε Ερευνητικά Ιδρύματα Ιδιωτικού Δικαίου (Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Ι.Ι.Δ.) με τους Συλλόγους Εργαζομένων όλων των Ερευνητικών Ιδρυμάτων, με θέμα την αντιμετώπιση της αυθαίρετης και μη σύννομης διάλυσης των αρχαιοτέρων Ερευνητικών Ιδρυμάτων της χώρας!!! Την συνάντηση θα ακολουθήσει εκδήλωση των εργαζομένων στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, στον προαύλιο χώρο του Ιδρύματος στην Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου, με σκοπό την ενημέρωση του κοινού και των ΜΜΕ για τις απαράδεκτες ενέργειες της Κυβέρνησης.  Θα προσφερθούν αναψυκτικά και θα μοιραστούν ενημερωτικά φυλλάδια.

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τις εκδηλώσεις αυτές.

Σημ. Φελεκιού: θα είμαστε εκεί…

2. Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών πληροφορήθηκαν από δελτία τύπου του Υπουργείου Ανάπτυξης στα μέσα μαζικής ενημέρωσης τον ακρωτηριασμό του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών με την απομάκρυνση τριών Ερευνητικών Ινστιτούτων (Ινστιτούτο Βιολογικών Ερευνών & Βιοτεχνολογίας, Θεωρητικής & Φυσικής Χημείας, Οργανικής & Φαρμακευτικής Χημείας) και του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης. Η αναγγελία αυτή, χωρίς επιστημονική αιτιολόγηση και οικονομοτεχνική μελέτη, αποδιοργανώνει τη λειτουργία του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και υπονομεύει τη μακροχρόνια ερευνητική του δράση.

Συγκέντρωση υπογραφών για την υποστήριξη του ΕΙΕ

Support our campaign.
Sign the petition

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: